Инфолиния для иностранцев:
ładowanie
День Незалежності України - святкуйте з нами у Кельце!

Окрім Товариства Інтеграція Європа – Схід, співорганізаторами заходу є: місто Кельце, Маршалкове управління Свєнтокшиського воєводства, БФ «Подільська громада» з Вінниці, Фонд «Пасяк Свєнтокшиський» та Дім творчих спільнот м. Кельце.

Цього року урочистості відбуватимуться в рамках проекту Товариства під назвою "Свентокшиське - добре сусідство для інтеграції іноземців",
співфінансований Фондом притулку, міграції та інтеграції «Безпечна гавань».

Завдяки цьому в урочистостях візьме участь велика група гостей із нашого партнерського міста Вінниці – понад 30 осіб. Це будуть жінки та діти – внутрішньо переміщені особи та волонтери фонду «Подільська громада», які допомагають з початку війни.

Трагедія українського народу, спричинена російською агресією та війною, спонукала нас організувати цей захід у формі благодійного аукціону для України.

Наше Товариство безперервно збирає кошти з лютого 2022 року, завдяки чому ми вже надали допомогу на суму понад 160 000 злотих.

Зібрані під час наступного аукціону кошти ми передамо Фонду «Подільська громада» за офіційною угодою про партнерство.

Варто додати, що Товариство співпрацює з Фондом вже 11 років. За цей час ми разом реалізували декілька десятків проектів – у тому числі громадські завдання, співфінансовані Міністерством закордонних справ, Сенатом Республіки Польща, Міністерством національної освіти та Міністерством національної оборони.

Сьогодні обидві організації постійно організовують транспортування гуманітарної допомоги з Польщі та інших країн ЄС.

Під час цьогорічного аукціону ми виставлятимемо численні подарунки від влади міста Кельце, воєводства, наших гостей з Вінниці та жителів Свєнтокшиського воєводства.

Вони включатимуть колекції українських марок, м’яч із підписами гравців «Корони Кельце», фотогалерея з дрона замків і палаців колишньої Речі Посполитої та численні подарунки ручної роботи з подільськими народними мотивами.

Під час цьогорічної зустрічі в Палаці Зєлінського усі гості насолоджуватимуться мистецькими виступами гостей з Вінниці, частуванням та інтеграційними майстернями для дітей та підлітків.

Ми переконані, що цьогорічне святкування Дня Незалежності України в Кельце приєднається до низки численних акцій підтримки наших сусідів польським суспільством.

Запрошуємо вас!

24 серпня 2022 р
година 16:00
Дім творчих спільнот (Dom Środowisk Twórczych)
Палац Томаша Зелінського в Кельце (Pałac Tomasza Zielińskiego w Kielcach)
вул. Замкова 5 (Zamkowa 5)

Організація - контакт: +48 796 548 507, kontakt@siew.org.pl

Автор: Кшиштоф Каліта

Projekt „Świętokrzyskie – dobre sąsiedztwo na rzecz integracji cudzoziemców” współfinansowany z Programu Krajowego Funduszu Azylu, Migracji i Integracji "Bezpieczna przystań"

ИНТЕРНЕТ-РАДИО